Werkwijze Wimperextensions

 

de wimperextensions worden bevestigd aan de natuurlijke wimpers met een speciale wimperlijm. Deze blijft zacht en flexibel en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul, waardoor de wimpers mooi gekruld zijn. zo word een natuurlijk effect gecreeërd. je ziet geen aanhechting, omdat de extensions niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen.

naast de one by one techniek kun je ook kiezen voor Russian volume , dit zijn meerdere hele dunne haartjes tot een waaier gemaakt en deze worden op dezelfde manier als je one by one wimpers aangebracht alleen zorgt dit tot 6 keer meer volume dan de one by one techniek.

LET OP: vaak word de Russian volume techniek verward met plukjes , dit is absoluut niet hetzelfde. bij de Russian volume techniek worden de waaiers met de hand gemaakt en aangepast op de conditie van uw natuurlijke wimperharen. dit is in tegenstelling tot de plukjes die vaak wel veel te zwaar zijn voor de natuurlijke wimperharen

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set one by one wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Russian volume is 150 tot 180 minuten . een opvulbehandeling duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten

 ik werk uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn. ik werk met de merken Lashlove en Perfect eyelash

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere drie tot vier weken een opvulbehandeling te nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een wimperextensionsbehandeling eenmalig te laten doen. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt.

Voordelen van wimperextensions

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers. 
 • Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen.
 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet.
 • Bestand tegen water, zweet, licht, zon en zeewater.
 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper.
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie.
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig.
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips.
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen.
 • Natuurlijke uitstraling.
 • Wordt pijnloos opgebracht.
 • Blijft zes tot acht weken zitten.
 • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers.
 • Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken.
 • Geeft een jeugdiger uiterlijk.

VERZORGING

 • Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo kan de lijm volledig uitharden en hechten.
 • Dus niet naar de sauna of zwemmen.
 • Vermijd stromend water direct op uw wimpers.
 • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
 • Probeer uw wimpers verticaal te reinigen.
 • Wrijf niet (horizontaal) in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af.
 • Wimpers voorzichtig schoonmaken met oog make-up remover zonder olie (in de salon te verkrijgen) of schoonmaken met gewoon warm water.
 • Trek niet aan de wimpers.
 • Verwijder nooit de wimpers zelf, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale lijm vast, die alleen kan worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Ga het ook niet met olijfolie of andere olie proberen, want dan breken uw eigen wimpers af.
 • U hoeft geen mascara te gebruiken. Als u dat toch wilt voor een extravagante look, kunt u mascara gebruiken op waterbasis (in de salon te verkrijgen). Als u andere mascara gebruikt, gaat deze klonteren op de wimpers omdat deze er moeilijk vanaf te krijgen is.
 • Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje (eyeliner en oogpotlood in de salon te verkrijgen).
 • Uit elkaar kammen met een wimperborsteltje (deze krijgt u mee).